Εργαστήριο Φυσιολογίας Θρέψεως και Διατροφής
7
Προπτυχιακό
Επιλογής
  • Σχέση διατροφής και υγείας του ανθρώπου
  • Ανάγκες του ανθρώπου σε ενέργεια
  • Ανάγκες του ανθρώπου σε πρωτεΐνες
  • Ανάγκες του ανθρώπου σε υδατάνθρακες
  • Ανάγκες του ανθρώπου σε λιπαρές ουσίες
  • Θρεπτικά συστατικά, πέψη – μεταβολισμός
  • Θρεπτική αξία των ομάδων τροφίμων
  • Διατροφική αξία γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων
  • Επίδραση της επεξεργασίας στη διατροφική αξία των τροφίμων
  • Διατροφή στα στάδια της ζωής του ανθρώπου (κυοφορία,γαλουχία, βρεφική ηλικία, σχολική ηλικία, εφηβεία, ενήλικη και τρίτη ηλικία)
  • Παραδείγματα ανάλυσης - σύνθεσης διαιτολογίου
Ε-1 Αρχές Διατροφής του Ανθρώπου.docx